Жінка-квітка

Як чудово бути жінкою! Запашною і нев’янучою  квіткою, ніжною, чуттєвою, жаданою, бажаючою, люблячою…
Тою, що ніжиться, милується, надіється, насолоджується, дивується, відкриває, живе і дихає на повні груди! Тою, яка щодня народжується і дарує життя, тою, яка щораз загадує та реалізує нову мрію, тою, що голубить, творить і надихає, тою, що дозволяє любити себе і любить інших.
Вона вміє чути голос вітру, вміє гойдатися на хвилях моря і, будучи гнучкою, твердо стояти на землі, черпаючи цілющу воду корінням.
Як дивовижно бути тою, що тягнеться до сонця і дихає теплом та прохолодою, тою, що відкривається, зростає і оновлюється, тою, що мріє… вона бачить сни і світле майбутнє, грає світлом і ніжиться тишиною, збагачується світлом і наповнює ним світ!
Як приємно бути тою, що пахне, квітне і зростає, відчуває власну природу та насолоджується нею, живиться енергією світу і наповняє нею все суще.
Бути жінкою, яка любить себе і любить інших, бо несе іскорку Божої любові і Божого задуму у собі, який реалізовує просто живучи і дихаючи світом…
Жінко-квітко! Твій кожен день буття на землі покликаний, щоб приносити щастя. Тож будь у ньому, твори його, даруй і приймай з насолодою!
 І пам’ятай, що цілюще джерело щастя народжується у самій тобі, тому його завжди вдосталь для тебе і тих, хто його потребує! Розкривай нові пелюстки щастя та радості власного серця! І нехай твоя душа завжди пахне і наповняє світ чарівним та цілющим ароматом  квітки-любові!

4 коментарі

Галина Дичковська
Оксаночко, в мене запитання. А ти САМА віриш своєму тексту?
Оксана Гринів
Для мене нереально писати те, у що я не вірю. Це своєрідний гімн жінці! Погоджуюсь, що звучить він дещо ідеально… Але написано це в пориві емоцій справді щасливих моментів життя! Я бажаю собі і кожній жінці, щоб таких моментів було вдосталь. Переконана, що від нас самих тут багато залежить!
Галина Дичковська
Може видатися дивним, але я не бажаю собі таких моментів життя.
З одної простої причини, вони надто нагадують мені знайомі рефрени:
«Народ и партия едины!»
«Слава КПСС!»
«Ленин жил, живет, и будет жить!»

Їй-бо, таке враження, що він таки буде «жить вечно».
Оксана Гринів
Так… в кожного, звичайно, свої асоціації. Можливо, мені просто дещо легше з тим, що я таких рефренів уже не чула… і щасливими моментами життя мене не злякати:)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте